Over ons

Wij zijn Transelect en wij hebben een hart voor Transport en Logistiek. Dat hart zetten we dag in dag uit in om elke keer opnieuw aan ieders verwachtingen te voldoen.

Onze kernwaarden zijn integriteit, flexibiliteit en passie. Deze kernwaarden worden door iedere collega bij Transelect hoog in het vaandel gedragen.

Specialisaties

Dankzij onze specialisaties in zowel Transport als Logistiek spreken wij uw taal en begrijpen wij als geen ander uw noden en behoeften.

Bij Transelect verdiepen we ons in de werving en selectie van geschikte kandidaten en gaan we op zoek naar de beste match tussen werknemer en werkgever.

Werving en selectie

Zorgvuldig selecteren we en trekken we geschikte kandidaten aan voor een (vaste) baan of tijdelijk werk binnen transport en logistiek.

Headhunting

Voor elke functie bestaat de juiste kandidaat, met veel passie nemen we het heft in handen in de zoektocht naar jouw ideale transport- of logistiekmedewerker.

Consultancy

Advies nodig over transport, logistiek en vooral de aanwerving van collega’s binnen het vakgebied? Wij helpen je graag verder met je grootste uitdagingen.